Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait yüce birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak cebir ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve internet sayfalarından pot mesajları alıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile müntesip marifet toplar.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma Yangın Çıkış Kapısı köstek sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince Yangın Kapısı ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve Yangın Çıkış Kapısı kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara intikalini dikilmek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page